Stichting Mara
visuele identiteit

Art direction, Gallery, Identity, Online, Print

STICHTING MARA is een organisatie die projecten opzet voor kwetsbare groepen in de samenleving. De projecten zijn erop gericht om mensen te stimuleren en te helpen hun eigen kracht te vinden. De groei en verdere professionalisering van de organisatie vroeg om een nieuwe visuele identiteit, die beter de waarden, identiteit en doelstellingen van MARA representeert en die onderscheidend is temidden van het landschap van ideëele organisaties in Nederland.

MARA-Flyers-Folders

De beeldtaal toont de hulpvragende én ondersteunende mens en focust op die intermenselijke relatie. Typografie en kleurpalet zijn stevig en no-nonsense, bijna activistisch van aard. Dit past bij de hands on aanpak van Stichting Mara.

Beelden, kleuren, lijnen en vormen bepalen voor een belangrijk deel de eerste indruk van een organisatie. Als dit pallet passend is, is je boodschap al halverwege richting doelgroep. Impulsar is daar voor Mara prima in geslaagd met een herkenbare, krachtige visuele identiteit: heel erg wie wij zijn en waar we voor staan.

Marc Bollerman, directeur Stichting Mara

Meer weten over dit project?
Neem contact op met Jochem Oor:
jochem@impulsar.nl
06 2341 0593

Kijk ook naar: