Impulsar is opgericht door Flora Bianchessi en Jochem Oor. Het is onze missie om bedrijven en instellingen te helpen hun unieke identiteit en boodschap helder en effectief te communiceren en visueel te maken. We leggen de lat hoog en zijn pas tevreden als de boodschap de aandacht heeft gekregen die het verdient. Strategie en design zijn onze specialiteiten. We kunnen daarbij bouwen op een sterk netwerk van experts op het gebied van marketing, fotografie, webdeveloping, copywriting, film & animatie.

Impulsar

Flora Bianchessi
Concept creator en Designer

Flora duikt met grote verbeeldingskracht in elke case, maakt die zich helemaal eigen. Conceptvorming, identiteit en positionering zijn haar passies. Zij ziet kansen en zet die om in communicatieve concepten. Flora is van het idee én de uitleg, van conceptuele diepgang én perfectionisme.
flora@impulsar.nl

Jochem Oor
Art director en Designer

Concept en design worden één; de mogelijkheden zijn eindeloos. Passie voor kunst, design, cultuur en maatschappij zijn voor Jochem een onuitputtelijke bron van creativiteit. Hij bewaakt de creatieve processen, van concept tot productie. Hij schakelt snel en is een echte problemsolver.
jochem@impulsar.nl