Wie zijn wij

IMPULSAR is een creatieve studio voor design van visuele identiteiten en communicatie. Het is onze missie om organisaties te helpen om hun unieke identiteit en boodschap helder en effectief te communiceren. Met een cross-mediale inzet van website, online- en offline- communicatie, altijd vanuit een heldere identiteit.

Strategie en design zijn onze specialiteiten en zijn de instrumenten waarmee jouw unieke identiteit herkenning vindt bij je publiek: multicultureel, jongeren, dertigers en ouderen. We helpen organisaties met het vaststellen van identiteit, missie en visie en vertalen dat naar ontwerp.

Wij werken consequent vanuit concept naar logo & visuele identiteit, tot aan alle communicatiekanalen zoals website, social media, online en offline media. Ons team bestaat uit experts op het gebied van marketing, fotografie, web developing, copywriting, film & animatie.

We bieden de wendbaarheid van een klein bureau, gekoppeld aan een brede ervaring en professionaliteit in de visuele communicatie. We werken in een open sfeer van samenwerking met ons team én met onze klant. We leggen de lat hoog en zijn pas tevreden als de boodschap de aandacht heeft gekregen die het verdient.

Wat doen wij

Organisaties komen naar ons toe voor concrete communicatie-oplossingen: identiteit, missie & visie, design en corporate identity, communicatiestrategie, campagnes, merk-activatie. Dat resulteert in logo-ontwerp en huisstijlen, websites en alle offline en online uitingen die nodig zijn om een merk te activeren.

Wij zijn gespecialiseerd in de sectoren non profit: cultuur, maatschappelijke instellingen, kerk en onderwijs. Klanten kiezen ons omdat wij ze helpen hun identiteit en missie & visie vast te stellen en deze uit te dragen. Om zo hun organisatie beter op de kaart te zetten en hun publiek te vergroten.

We helpen organisaties om hun menselijke en maatschappelijke dimensie te herkennen, formuleren en communiceren. Om zo een hechte band op te bouwen met de verschillende doelgroepen: bestaand publiek en nieuwe segmenten, zoals bijvoorbeeld multiculturele groepen en jongere generaties.

Impulsar

Flora Bianchessi
Concept creator en Designer

Flora duikt met grote verbeeldingskracht in elke case, maakt die zich helemaal eigen. Conceptvorming, identiteit en positionering zijn haar passies. Zij ziet kansen en zet die om in communicatieve concepten. Flora is van het idee én de uitleg, van conceptuele diepgang én perfectionisme.
flora@impulsar.nl

Jochem Oor
Art director en Designer

Concept en design worden één; de mogelijkheden zijn eindeloos. Passie voor kunst, design, cultuur en maatschappij zijn voor Jochem een onuitputtelijke bron van creativiteit. Hij bewaakt de creatieve processen, van concept tot productie. Hij schakelt snel en is een echte problemsolver.
jochem@impulsar.nl