WIE ZIJN WIJ

IMPULSAR is een creatieve studio voor grafisch ontwerp van visuele identiteit, strategie en communicatie. Onze missie: organisaties te helpen met het vaststellen van identiteit, missie en visie en deze succesvol uit te dragen.

Ons hart ligt bij de non profit sectoren: cultuur, maatschappelijke instellingen, kerk en onderwijs. Ons team bestaat uit experts op de gebieden marketing, fotografie, website ontwikkeling, copywriting, animatie.

Onze kracht: de wendbaarheid van een klein bureau, gekoppeld aan een brede ervaring en professionaliteit in de visuele communicatie. We werken in een open sfeer van samenwerking met onze klant: met elkaar vormen we een team.

WAT DOEN WIJ

Onze specialiteiten: identiteit, missie & visie, communicatiestrategie en design van corporate identity, logo-ontwerp en huisstijlen, campagnes, merk-activatie, websites, social media. De instrumenten waarmee jouw identiteit herkenning vindt bij je publiek.

Onze werkwijze: explore, express, connect. Gezamenlijk met onze klant ontdekken we diens merkwaarden en vertalen die naar ontwerp. Om verbinding te maken met je publiek.

We helpen organisaties om hun menselijke en maatschappelijke dimensie te formuleren en communiceren. Om zo een hechte band op te bouwen met bestaande én nieuwe doelgroepen, bijvoorbeeld multiculturele groepen en jongere generaties.

Impulsar-Flora-Jochem

JOCHEM OOR

Art director en Designer

Concept en design worden één; de mogelijkheden zijn eindeloos. Passie voor kunst, design, cultuur en maatschappij zijn voor Jochem een onuitputtelijke bron van creativiteit. Hij bewaakt de creatieve processen, van concept tot productie. Hij schakelt snel en is een echte problemsolver.
jochem@impulsar.nl

FLORA BIANCHESSI

Concept creator en Designer

Flora duikt met grote verbeeldingskracht in elke case, maakt die zich helemaal eigen. Conceptvorming, identiteit en positionering zijn haar passies. Zij ziet kansen en zet die om in communicatieve concepten. Flora is van het idee én de uitleg, van conceptuele diepgang én perfectionisme.
flora@impulsar.nl