Updates ontvangen?
>> Lees onze nieuwsbrief.

IMPULSAR betekent 'in gang zetten'. En dat is wat wij doen, door strategie en design. Want sommige verhalen verdienen het om aan de hele wereld verteld te worden.

Organisaties die iets wezenlijks toevoegen aan de maatschappij: daar lopen wij warm voor. Cultuur & onderwijs, goede doelen, duurzame energie en zorg. We leggen de lat hoog en zijn pas tevreden als de boodschap de aandacht heeft gekregen die het verdient. Dan is onze missie geslaagd.

Jochem Oor

Art director en Designer. Concept en design worden één; de mogelijkheden zijn eindeloos. Zijn passie voor cultuur en maatschappij zijn voor hem een eindeloze bron van creativiteit. Jochem bewaakt de creatieve processen, van concept tot productie. Hij schakelt snel en is een echte 'problemsolver’… en dat is geruststellend!

Flora Bianchessi

Concept creator en Designer. Flora duikt met grote verbeeldingskracht in elke case, maakt die zich helemaal eigen. Communicatie, identiteit en positionering zijn haar passies, design en strategie de gereedschappen. Zij ontrafelt je DNA en vertaalt dit in een rake tone of voice. Zij ziet kansen en zet die om in concrete concepten. Flora is van het idee én de uitleg, van kritisch inzicht én perfectionisme. Het moet spréken, léven!

Yü-lien Tjiong

Marketing strateeg & Account director. Haar missie? Ontdekken wie je bent en waar je nu echt voor staat. Wat zijn je dromen, je drijfveren, waar lig je wakker van? Yü-lien stelt vragen, luistert en denkt. Ze duikt in de bedrijfscultuur, de doelstellingen, kansen en uitdagingen. Daaruit distilleert zij een (klant)strategie, met actiepunten en een helder doel. Samen met de klant plaatst ze de stip op de horizon. Ze zorgt voor inzicht en overzicht, met onverstoorbare kalmte en aandacht.

Hernán Azócar

Fotograaf en Community manager. Hernán brengt de ziel van mensen en organisaties in beeld, met gevoel voor expressie en compositie. Zijn fotografie raakt de essentie. Hernán ontdekt schoonheid op de meest onvermoede plaatsen. Zijn expertise op online gebied is meer dan een startpunt. Hij communiceert liefst to the point, wel zo helder. Interculturele fanaat en… een echte teamplayer!

Wat is jouw verhaal?

Wij zijn je sparringpartner voor al je vragen over merk-strategie, design, visuele communicatie, corporate identity... We kijken uit naar je bezoek! Contact?